OM
FERTILUM

Svårt & tidskrävande att hitta rätt fertilitetsklinik

Vi som har skapat Fertilum har egen erfarenhet av hur svårt och tidskrävande det är att hitta rätt fertilitetsklinik, att komma i kontakt med dessa och sedan få tydlig information. Vi vet att man ofta behöver kontakta många kliniker utan att ändå slutligen bli något klokare, få förtroende eller våga ta steget. Det är mycket som spelar in i att finna och välja rätt klinik och ju fler kriterier man har, kombinerat med ens förutsättningar, desto svårare kan det vara. 

Bli kontaktad av upp till 5 matchande kliniker

Därmed skapade vi denna tjänst, där vi refererar dig till de 5 kliniker som bäst matchar dina önskemål, preferenser (såsom budget, geografisk plats, språk etc.) och utifrån de krav och juridiska aspekter som klinikerna själva måste följa (såsom ålder, partnerskap, medicinska förutsättningar etc.).

Få förtroende för klinik

När du sedan blir kontaktad av de kliniker som matchar din profil inleder ni ett samtal där ni redan kommit lång på vägen. Du väljer alltid i slutänden själv vilken klinik du vill gå vidare med och du är inte bunden till att heller välja någon.