top of page

Sermatrop Alfa

Antioxidanter för den manliga fertiliteten

_662863bc-2c2a-4c13-9a3c-e4d2ea775bd1.jpeg

Sermatrop Alfa

För att upprätthålla en normal spermatogenes och fortplantningsförmåga behöver kroppen förses med ett antal essentiella mikroelement och antioxidanter. Särskilt viktiga är de som stöttar försvarsmekanismerna mot oxidativ stress och bidrar till DNA-syntes och spermatogenes. 

​Sermatrop Alfa är en patenterad komplex blandning av vetenskapligt belagda mikroelement, antioxidanter, fytoextrakt och aminosyror. Sermatrop Alfa är utformat för män som strävar efter att upprätthålla normal spermatogenes och reproduktionsfunktion. På grund av sin unika sammansättning har Sermatrop Alfa en komplex effekt. De antioxidanter som finns i Sermatrop Alfa minskar oxidativ stress genom enzymatiska och icke-enzymatiska antioxidantförsvarsmekanismer.

_662863bc-2c2a-4c13-9a3c-e4d2ea775bd1_ed

Sermatrop Alfa -

baserad på en vetenskapligt

unik sammansättning

 

Glutation, N-acetylcystein, selen och zink är ämnen som är nödvändiga för normal funktion av enzymatiska antioxidativa försvarsmekanismer. Vitamin C, vitamin E, vitamin B6, vitamin B12, folsyra, L-karnitin och lykopen har bevisats stärka antioxidativa försvar i spermier genom icke-enzymatiska vägar. Vetenskapliga studier har visat att ämnen som

koenzym Q10, selen och glutation minskar aktiviteten hos metalloproteinaser.

Vetenskapliga studier har även visat att extrakt från Allium sativum (vitlök), lykopen

och N-acetylcystein minskar inflammation. Spermans DNA-integritet kan förbättras

genom att minska oxidativ stress och inflammation,

vilket är särskilt viktigt vid assisterad befruktning.

Holding Newborn

Vad innehåller Sermatrop Alfa?

Glutation

är en tripeptid (cysein, glycin och glutaminsyra), som finns i de flesta celler och har olika biologiska roller, inklusive medverkan i det antioxidativa försvarssystemet och avgiftning av endogena metabola produkter (8). Glutation, en kraftfull antioxidant som finns naturligt i kroppen, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka glutation kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: Glutation fungerar som en av kroppens mest effektiva antioxidanter och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan glutation skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Främjar Spermakvalitet: Forskning har visat att höga nivåer av glutation i spermier är kopplade till bättre spermakvalitet, inklusive ökad rörlighet och överlevnad. Detta ökar chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Stödjer DNA-integritet: Genom att minska oxidativ stress kan glutation också minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och förmåga att skapa en hälsosam embryo. 4. Reglerar Immunsystemet: Glutation har även en roll i att reglera immunsystemet och bidrar till att upprätthålla en stark försvarsmekanism mot infektioner och inflammation som kan påverka fertiliteten negativt. Glutation produceras naturligt i kroppen och finns i vissa livsmedel, inklusive frukt, grönsaker, och kött. Män som är intresserade av att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan överväga att rådgöra med en läkare för att diskutera de bästa sätten att öka glutationnivåerna.

N-acetyl–L–cystein

är en föregångare till L-cystein - en aminosyra som produceras av kroppen och går in i strukturen av glutation och andra proteiner (9). N-acetylcystein (NAC), en naturlig förening, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka NAC kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: NAC fungerar som en kraftfull antioxidant och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan NAC skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Främjar Spermakvalitet: Studier har visat att NAC kan förbättra spermakvaliteten genom att öka rörligheten och överlevnaden av spermier. Detta ökar chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Stödjer DNA-integritet: Genom att minska oxidativ stress kan NAC också minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och förmåga att skapa en hälsosam embryo. 4. Understödjer Immunförsvaret: NAC har även visat sig stärka immunförsvaret och bidra till att förebygga infektioner och inflammation som kan påverka fertiliteten negativt. NAC kan tas som ett kosttillskott eller ingå i vissa livsmedel. Män som är intresserade av att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan överväga att rådgöra med en läkare för att diskutera de bästa sätten att inkludera NAC i sin livsstil.

Vitamin E

Vitamin E, en kraftfull antioxidant, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka vitamin E kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: Vitamin E fungerar som en stark antioxidant och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan vitamin E skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Främjar Spermakvalitet: Studier har visat att vitamin E kan förbättra spermakvaliteten genom att öka deras rörlighet och överlevnad. Detta ökar chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Stödjer DNA-integritet: Genom att minska oxidativ stress kan vitamin E också minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och deras förmåga att skapa en hälsosam embryo. 4. Reglerar Hormonbalansen: Vitamin E kan hjälpa till att reglera hormonella nivåer i kroppen, inklusive testosteron. En balanserad hormonell profil är avgörande för manlig fertilitet. 5. Minskar Inflammation: Vitamin E har även antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att minska inflammation i reproduktionsorganen och stödja en hälsosam fertilitet. Vitamin E finns i en rad livsmedel, inklusive nötter, frön, gröna bladgrönsaker, och fullkornsprodukter. Män som vill förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan dra nytta av att inkludera vitamin E-rika livsmedel i kosten eller överväga att rådgöra med en läkare för eventuella kosttillskott.

Vitlök (Allium sativum L)

innehåller en mängd olika näringsämnen i form av flyktiga oljor, fettsyror, enzymer, aminosyror, vitaminer och mineraler, och är uppskattad för sina fördelar för människokroppen. Vitlök (Allium sativum), en krydda och medicinalväxt, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka vitlök kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: Vitlök är rikt på antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan vitlök skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Främjar Spermakvalitet: Forskning har visat att vitlök kan förbättra spermakvaliteten genom att öka spermiers rörlighet och överlevnad. 3. Stödjer Hormonbalansen: Vitlök innehåller föreningar som kan bidra till att reglera hormonnivåer i kroppen, inklusive testosteron, vilket är viktigt för manlig fertilitet. 4. Minskar Inflammation: Vitlök har också antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att minska inflammation i reproduktionsorganen, vilket är viktigt för en hälsosam fertilitet. 5. Ökar Immunförsvaret: Eftersom vitlök är känt för att stärka immunförsvaret kan det också bidra till att förebygga infektioner och sjukdomar som kan påverka fertiliteten negativt. Vitlök kan enkelt inkluderas i kosten genom att använda det i matlagning eller som ett naturligt tillskott. Män som är intresserade av att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan dra nytta av att inkludera vitlök i sin dagliga kost.

Selen

bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress och för normal spermatogenes. Selen, en viktig mineral, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka selen kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Skyddar Spermier: Selen fungerar som en kraftfull antioxidant och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan selen skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet och funktion. 2. Främjar Spermakvalitet: Forskning har visat att högre nivåer av selen i spermier är kopplade till bättre spermakvalitet, inklusive ökad rörlighet och normal morfologi. Detta kan öka chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Stödjer Testosteronproduktion: Selen har visat sig vara viktigt för produktionen av testosteron, det manliga könshormonet. Ett balanserat hormonellt system är avgörande för manlig fertilitet. 4. Understödjer Immunsystemet: Selen är också en nyckelkomponent i immunsystemet och bidrar till att upprätthålla en stark försvarsmekanism mot infektioner och inflammation, vilket kan påverka fertiliteten negativt. 5. Förhindrar DNA-skador: Genom att minska oxidativ stress kan selen också hjälpa till att minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och deras förmåga att skapa en hälsosam embryo. Selen finns naturligt i många livsmedel, inklusive nötter, frön, fullkornsprodukter och kött. Män som vill förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan dra nytta av att inkludera selenrika livsmedel i kosten eller överväga att rådgöra med en läkare för att diskutera eventuella kosttillskott. Sammanfattningsvis kan selen vara en avgörande mineral för att förbättra manlig fertilitet och bekämpa de negativa effekterna av oxidativ stress. Genom att säkerställa att man har tillräckliga nivåer av selen i kosten kan män öka sina chanser att uppnå en god reproduktiv hälsa och närma sig drömmen om att bli föräldrar.

Zink

Zink, en viktig mineral, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka zink kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: Zink fungerar som en antioxidant och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan zink skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Stödjer Spermakvalitet: Studier har visat att zink kan förbättra spermakvaliteten genom att öka koncentrationen av friska spermier och deras rörlighet. 3. Reglerar Hormonbalansen: Zink är involverat i produktionen och regleringen av könshormoner, inklusive testosteron. En balanserad hormonell profil är avgörande för manlig fertilitet. 4. Understödjer Spermatogenes: Spermatogenes är den process där spermier bildas. Zink spelar en viktig roll i denna process och säkerställer att det finns tillräckligt med friska spermier i produktionen. 5. Främjar DNA-integritet: Genom att minska oxidativ stress kan zink också bidra till att minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och deras förmåga att skapa en hälsosam embryo. Zink finns naturligt i en mängd livsmedel, inklusive nötter, frön, kött, mejeriprodukter och fullkornsprodukter. Män som vill förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan dra nytta av att inkludera zinkrika livsmedel i kosten eller överväga att rådgöra med en läkare för att diskutera eventuella kosttillskott. av normala testosteronnivåer i blodet och har en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin C

bidrar till en energigivande ämnesomsättning. Vitamin C, även känt som askorbinsyra, är en kraftfull antioxidant som har visat sig ha flera fördelar när det gäller manlig fertilitet och att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka vitamin C kan vara en värdefull allierad i strävan efter att förbättra den manliga reproduktiva hälsan: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: Vitamin C är känd för sin förmåga att neutralisera ROS och andra skadliga fria radikaler i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan vitamin C bidra till att skydda spermier från skador och öka deras livslängd och rörlighet. 2. Förbättrar Spermakvalitet: Studier har visat att högre nivåer av vitamin C i sperma är kopplade till bättre spermakvalitet, inklusive ökad koncentration och rörlighet. Detta kan öka chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Understödjer Spermatogenes: Spermatogenes är den komplexa processen där spermier bildas. Vitamin C har visat sig vara viktigt för normal spermatogenes och kan hjälpa till att säkerställa att det finns tillräckligt med friska spermier i produktionen. 4. Stöder Immunsystemet: Eftersom vitamin C är en viktig del av immunsystemets funktion, kan det också hjälpa till att skydda mot infektioner och inflammation som kan påverka fertiliteten negativt. 5. Minskar Risken för DNA-skador: Vitamin C kan bidra till att förhindra DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och deras förmåga att skapa en hälsosam embryo. Det är viktigt att komma ihåg att en balanserad kost som inkluderar tillräckliga mängder vitamin C är avgörande för att dra nytta av dessa fördelar. Att rådgöra med en läkare eller specialist inom reproduktiv medicin kan också vara klokt för att diskutera eventuella specifika behov och rådgivning om tillskott. Sammanfattningsvis kan vitamin C vara en värdefull komponent i strävan efter att förbättra manlig fertilitet och motverka de negativa effekterna av oxidativ stress. Genom att inkludera tillräckliga mängder av denna antioxidant i kosten kan män öka sina chanser att uppnå en god reproduktiv hälsa och hjälpa till att förverkliga drömmen om att bli föräldrar.

Folsyra

Folsyra, även känt som folat eller vitamin B9, är en viktig vattenlöslig B-vitamin som har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och motverka oxidativ stress. Här är några sätt på vilka folsyra kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Minskar Oxidativ Stress: Folsyra fungerar som en antioxidant och hjälper till att bekämpa oxidativ stress genom att neutralisera de skadliga effekterna av ROS i kroppen. Detta skyddar spermier från skador och ökar deras chans att bibehålla kvaliteten och funktionen. 2. Främjar Spermakvalitet: Studier har visat att folsyra kan förbättra spermakvaliteten genom att öka deras rörlighet och överlevnad. Detta är avgörande för att öka möjligheterna till en framgångsrik befruktning. 3. Understödjer DNA-integritet: Folsyra är också kopplat till minskad risk för DNA-skador i spermier. Detta är viktigt för att säkerställa att de genetiska komponenterna i spermierna är intakta och kan skapa en hälsosam embryo. 4. Reglerar Hormoner: Folsyra kan också bidra till att reglera hormonella nivåer i kroppen, inklusive testosteron. Hormonell balans är viktig för manlig fertilitet. 5. Stöder Immunförsvaret: Eftersom folsyra är avgörande för ett starkt immunsystem kan det också hjälpa till att förebygga infektioner och inflammation som kan påverka fertiliteten negativt. Det är viktigt att notera att folsyra ofta rekommenderas som ett kosttillskott för gravida kvinnor för att förebygga vissa fosterskador. Likaså kan män dra nytta av att inkludera folsyra i sin kost för att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress.

L-karnitin

är ett ämne med en aminosyraliknande struktur. Det finns naturligt i människokroppen och i livsmedel av vegetabiliskt och animaliskt ursprung och är involverat i cellernas energiomsättning. Vetenskapliga studier har visat tydliga positiva effekter av detta ämne på spermier.  L-karnitin, en aminosyra-liknande förening, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka L-karnitin kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Ökar Spermamobilitet: Studier har visat att L-karnitin kan förbättra spermiers rörlighet, vilket är avgörande för deras förmåga att simma framgångsrikt mot ägget och befrukta det. 2. Minskar Oxidativ Stress: L-karnitin fungerar som en antioxidant och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan L-karnitin skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 3. Förbättrar Energiproduktionen: L-karnitin spelar en nyckelroll i energiproduktionen i cellerna, inklusive spermierna. Detta kan förbättra spermiers uthållighet och livslängd. 4. Främjar Spermakvalitet: L-karnitin har visat sig förbättra spermakvaliteten genom att öka koncentrationen av friska spermier i ejakulatet. 5. Stödjer DNA-integritet: Genom att minska oxidativ stress kan L-karnitin också minska risken för DNA-skador i spermier och hjälpa till att upprätthålla deras genetiska integritet. Det är viktigt att notera att L-karnitin är en naturlig förening som finns i vissa livsmedel och kan också tas som ett kosttillskott. Män som är intresserade av att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan överväga att inkludera L-karnitinrika livsmedel i kosten eller rådgöra med en läkare för att diskutera eventuella kosttillskott.

Vitamin B6

Vitamin B6, även känt som pyridoxin, är en vattenlöslig B-vitamin som har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och motverka oxidativ stress. Här är några sätt på vilka vitamin B6 kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Reducerar Oxidativ Stress: Vitamin B6 spelar en roll i att främja kroppens antioxidanta försvarssystem. Genom att bidra till att neutralisera ROS och reparerar skadade celler kan det hjälpa till att minska den skadliga effekten av oxidativ stress på spermier och reproduktiv hälsa. 2. Förbättrar Spermakvalitet: Studier har visat att vitamin B6 kan ha en positiv effekt på spermakvalitet genom att förbättra deras rörlighet och form. Detta kan öka chansen för framgångsrik befruktning. 3. Stöder Hormonbalans: Vitamin B6 är viktigt för att reglera hormoner i kroppen, inklusive testosteron. Att upprätthålla en balanserad hormonnivå kan vara avgörande för manlig fertilitet. 4. Understödjer Immunförsvaret: Eftersom vitamin B6 är viktigt för ett starkt immunförsvar kan det bidra till att förebygga infektioner och inflammation som kan påverka fertiliteten negativt. 5. Minskar Risken för DNA-skador: Genom att minska oxidativ stress kan vitamin B6 också hjälpa till att minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och förmåga att skapa en hälsosam embryo. För att dra nytta av dessa fördelar bör man säkerställa att man har en balanserad kost som inkluderar tillräckliga mängder vitamin B6. Att konsultera en läkare eller specialist inom reproduktiv medicin kan också vara klokt för att diskutera eventuella specifika behov och rådgivning om tillskott.

Vitamin B12

Vitamin B6, även känt som pyridoxin, är en vattenlöslig B-vitamin som har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och motverka oxidativ stress. Här är några sätt på vilka vitamin B6 kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Reducerar Oxidativ Stress: Vitamin B6 spelar en roll i att främja kroppens antioxidanta försvarssystem. Genom att bidra till att neutralisera ROS och reparerar skadade celler kan det hjälpa till att minska den skadliga effekten av oxidativ stress på spermier och reproduktiv hälsa. 2. Förbättrar Spermakvalitet: Studier har visat att vitamin B6 kan ha en positiv effekt på spermakvalitet genom att förbättra deras rörlighet och form. Detta kan öka chansen för framgångsrik befruktning. 3. Stöder Hormonbalans: Vitamin B6 är viktigt för att reglera hormoner i kroppen, inklusive testosteron. Att upprätthålla en balanserad hormonnivå kan vara avgörande för manlig fertilitet. 4. Understödjer Immunförsvaret: Eftersom vitamin B6 är viktigt för ett starkt immunförsvar kan det bidra till att förebygga infektioner och inflammation som kan påverka fertiliteten negativt. 5. Minskar Risken för DNA-skador: Genom att minska oxidativ stress kan vitamin B6 också hjälpa till att minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och förmåga att skapa en hälsosam embryo. För att dra nytta av dessa fördelar bör man säkerställa att man har en balanserad kost som inkluderar tillräckliga mängder vitamin B6. Att konsultera en läkare eller specialist inom reproduktiv medicin kan också vara klokt för att diskutera eventuella specifika behov och rådgivning om tillskott.

Coenzym Q10

Är en substans som finns i alla kroppens celler och är delaktig i cellulär energimetabolism såväl som i den endogena syntesen av lipidlösliga antioxidanter (12), (13). Coenzym Q10 (CoQ10), en naturlig förening som finns i kroppen, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka CoQ10 kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: CoQ10 fungerar som en kraftfull antioxidant och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan CoQ10 skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Främjar Spermakvalitet: Studier har visat att CoQ10 kan förbättra spermakvaliteten genom att öka spermiers rörlighet och överlevnad. Detta ökar chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Understödjer Energiproduktionen: CoQ10 spelar en avgörande roll i cellernas energiproduktion. Detta kan förbättra spermiers uthållighet och livslängd. 4. Förhindrar DNA-skador: Genom att minska oxidativ stress kan CoQ10 också bidra till att minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och deras förmåga att skapa en hälsosam embryo. CoQ10 finns i vissa livsmedel som fisk, kött och nötter och kan också tas som ett kosttillskott. Män som är intresserade av att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan överväga att inkludera CoQ10 i sin kost eller rådgöra med en läkare för att diskutera eventuella kosttillskott.

Lykopen 

är den dominerande karotenoiden i testiklarna; ett av de viktigaste icke-enzymatiska reduktionsmedel som förekommer naturligt i det manliga fortplantningsorganet (10), (11). Lykopen, en kraftfull antioxidant och karotenoid, har visat sig vara fördelaktig för manlig fertilitet och för att bekämpa oxidativ stress. Här är några sätt på vilka lykopen kan stödja manlig reproduktiv hälsa: 1. Bekämpar Oxidativ Stress: Lykopen är en av de mest effektiva antioxidanterna och hjälper till att neutralisera skadliga ROS i kroppen. Genom att minska oxidativ stress kan lykopen skydda spermier från skador och bevara deras kvalitet. 2. Främjar Spermakvalitet: Studier har visat att lykopen kan förbättra spermakvaliteten genom att öka spermiers rörlighet och överlevnad. Detta ökar chansen för att spermier framgångsrikt befruktar ägget. 3. Skyddar Mot DNA-skador: Genom att minska oxidativ stress kan lykopen också minska risken för DNA-skador i spermier, vilket är avgörande för att upprätthålla deras genetiska integritet och förmåga att skapa en hälsosam embryo. 4. Minskar Inflammation: Lykopen har även antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att minska inflammation i reproduktionsorganen, vilket är viktigt för en hälsosam fertilitet. Lykopen finns naturligt i röda och rosa frukter och grönsaker, särskilt i tomater och vattenmelon. Män som är intresserade av att förbättra sin fertilitet och minska oxidativ stress kan inkludera lykopenrika livsmedel i sin kost eller överväga att rådgöra med en läkare för eventuella kosttillskott.

Screenshot 2023-09-29 at 13.20.01.png

Sermatrop Alfa är

bekväm att använda

Sermatrop Alfa är bekvämt att använda eftersom att den, till skillnad

från många andra produkter, enbart tas en gång om dagen.

Den rekommenderade perioden att ta Sermatrop Alfa är 3 månader,

det vill säga under hela spermatogenesprocessen.

Dock har klinisk forskning visat att patienter med ett högre behov av

mikroelement och antioxidanter (selen och zink) kan förlänga

användningsperioden upp till 6 månader.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Sermatrop Alfa är ett kosttillskott. Sermatrop Alfa bör inte

användas som ett substitut för en varierad kost.

Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn.

En varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil är

mycket viktiga.

_4840b317-a217-4b2a-8a3a-69052d0cd5f1.jpeg
_adb78267-75b4-4eb3-9c6c-1614ede81824.jpeg
_27aa54a5-d1ac-48fe-a761-4e89cfaf4e91.jpeg

Sermatrop Alfa uppfyller

alla tillämpliga
europeiska kvalitetssta
ndarder

 Sermatrop Alfa tillverkas i Frankrike, är ECOCERT- och ISO 22000:2005-certifierad.

Produkten innehåller 13 aktiva ingredienser som uteslutande produceras inom EU, USA

och Japan.

Alla ingredienser i Sermatrop Alfa uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

certificates.png
bottom of page